Per Sant Jordi a la Plaça Major

Per Sant Jordi a la Plaça Major

En la diada de Sant Jordi, una experiència molt interessant per la nostra associació, per una sèrie de circumstancies varem compartir espai i venda de llibres amb l’entitat “Mans Unides” aquet fet va permetre visualitzar en un mateix espai dos entitats que treballant per dos projectes ben diferenciats i  fins hi tot en llocs ben diferents. Mans Unides treballa per millorar la vida de milers de famílies a l’Africà  que no tenen els mitjans per tenir escola, aigua, menjar i el mínim necessari per afrontar la vida dels seus fills. Junts i Endavant treballa al Pla de l’Estany per facilitar les coses a les persones que tenen una discapacitat procurant que en el que és pugui, també puguin millorar la seva qualitat de vida.

Ens ha agradat l’experiència i junts hem pogut compartir una diada que de ben segur ens aportat a tots una mica més de sensibilitat i solidaritat per continuar treballant pels projectes de cadascun i potser tornar a coincidir l’any vinent el dia de Sant Jordi

Junts i Endavant

 

Mans Unides


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *