El MIC-Integra 2017 a Vidreres

El MIC-Integra 2017 a Vidreres

Aquest divendres va tenir lloc a Vidreres la 6a. Jornada del MIC-Integra, una jornada esplèndida des de el punt de vista esportiu i meteorològic, 18 equips d’arreu de Catalunya varen participar en un carrusel de partits que va enfrontar als nostres equips primer amb la Fundació Ampans de Manresa, a continuació amb el CFS Ciutat de Mataró i per la tarda amb la Fundació Ramon Noguera.

A punt de jugar

 

Amb elsa colors del Banyoles Les tres nois del l'e3quip Sortida al camp

Una organització i una animació a les grades com mai havíem pogut veure en aquest torneig, que en aquesta ocasió en va ser el guanyadof el RCD. Espanyol, amb una final molt disputada  amb el Club Atlètic Garrotxa.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *