14 de desembre FESTA DE NADAL

14 de desembre FESTA DE NADAL

Aquest dissabte va tenir lloc al Casal Jove de Cal Drac la celebració de la Festa de Nadal, com cada any  aprofitem aquesta trobada per trobar-nos amb totes les persones que durant l’any participants en les nostres activitats i ho aprofitem per celebrar-ho amb llurs famílies.

Aquest anys varem poder gaudir d’un petit concert de 10 peces que ens va oferir el grup “Tocats per la Música” grup que anat augmentant en el transcurs de l’any i ahir ja varen ser 10 músics els participants de la formació.

La Festa va acabar amb un berenar de salat i dolç i una gran Quina (gratuïta) que va repartir regals per a tots.

 

Festa de Nadal 2019


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *