Campus Ricky Rubio

Campus Ricky Rubio

Convidats per l’Area d’Esports i Benestar Social de l’Ajuntament de Banyoles ha tingut lloc al Santuari de Santa Maria del Collell la participació dels Jugadors de basquet del CB Bàsquet Banyoles al  Campus Ricky Rubio.

Arribats al Campus se’ls hi va entregar a tots els participants una samarreta de la NBA, a continuació amb en Ricky al capdavant varem anar a una pista que ja havia estat reservada pel nostre equip.

Un entrenador angles i el mateix Ricky varen fer diferents jocs i varen practicar durant més d’una hora amb la pilota.

Campus Ricky Rubio

Els que acompanyaven a l’equip, membres de la junta de Junts i Endavant, varem tenir una llarga conversa amb el pare d’en Ricky on ens va està explicant els treballs que s’estan fent als Estats Units en una fundació que porta el nom de la seva esposa i que tracta d’ajudar a persones que practiquen el bàsquet.

La Jornada va acabar amb un dinar al Hostal de Sant Miquel de Campmajor on també hi va arribar el mateix Ricky amb el seu equip i es van fer càrrec del cost del nostre dinar.

Varem poder compartir un matí amb un ídol de l’NBA, una persona molt propera, alegre i divertida que va entusiasmar a tots els nostres jugadors.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *