Esport amb els voluntaris de “la Caixa” ,

Esport amb els voluntaris de “la Caixa” ,

20180413_165922 Estiraments al final del partitEn la setmana del voluntariat que el personal de “La Caixa” celebra cada any amb l’arribada de la primavera, diferents persones voluntàries han practicat esport amb les persones de Junts i Endavant.

Així el dilluns van començar fent futbol al pavelló de la Draga, el dimarts es va fer Pàdel al Club Natació Banyoles, i el divendres varen fer un partit de bàsquet a les instal·lacions del pavelló de la Farga.

Han estat unes activitats en que han compartit l’esport aprofitant les capacitats que tenen els nois i noies i que de ben segur els han apropat d’una manera divertida a la problemàtica que tenen les persones de l’associació. No hi ha faltat alegria i bon fer en el decurs de totes les activitats.

Estem contents de l’experiència que un any més hem pogut porta a cap amb les persones de “La Caixa” que a més del seu treball diari  esmerçant temps en solidaritzar-se amb les entitats que treballen en diferents sectors de l’àmbit social.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *