Presentació del Llibre Golany del metge F.Xavier Carreras

Presentació del Llibre Golany del metge F.Xavier Carreras

Ha estat presentat a Sant Miquel de Campmajor i a Banyoles el llibre “Golany”, el llibre  és una recopilació d’articles del metge F. Xavier de Carreras que durant 20 any ha col·laborat en aquest revista que edita l’ajuntament de Sant Miquel de Campmajor.

És un recull exhaustiu sobre temes relacionat amb la salut i que el mateix metge va fer-ne oferiment dels guanys del llibre l’associació “Junts i Endavant”

En les dues presentacions el metge va fer una conferencia sobre “un cervell sa i feliç” on va desenvolupar un recorregut en el temps per constatar que no hi ha felicitat si no es donen uns estils de vida determinats. Va cloure la seva intervenció fent escoltar l’andante del concert per piano i orquestra nº. 21 de Mozart.

Conferencia a Sant Miquel

Presentació llibre Sant Miquel

Presentació llibre Darder


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *