10 Anys de d’escenaris especials

10 Anys de d’escenaris especials

AQUEST DISSABTE 11 DE MARÇ VA TENIR LLOC A LA LLOTJA DEL TINT, LA INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ

10 ANYS D’ESCENARIS ESPECIALS

17212008_804384183047452_774141422726710331_o

Hi trobareu un recorregut en imatges i objectes a través d’aquests 10 anys de teatre amb persones en risc d’exclusió social de Fundació Autisme Mascasadevall, Centre Canaan, COIET, Fundació Estany, Centre de Dia en Salut Mental de l’Alt Empordà, Centre de Dia en Salut Mental de Girona, Fundació Ramon Noguera, Fundació Astres, Can Font i l’Escola Palau. Una exposició on mostrarem també el que passa entre cametes i els processos de creació dels espectacles, amb fotografies de la Irene Serrat, en Harold Abellan, en Gerard Olivé i en Jaume Lis.

 

Aprofitem per compartir amb vosaltres la imatge del nostre desè aniversari, creada per Enserio amb la col·laboració de la fotògrafa Sílvia Poch. Ha fotografiat els 120 alumnes d’Escenaris Especials, que són els protagonistes del projecte. Hi trobareu totes les activitats programades per celebrar plegats aquest desè aniversari.

 

Ens fa molta il·lusió fer 10 anys i us volem agraïr haver estat al nostre costat durant tot aquest temps!!!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *