Aquest divendres Basquet amb voluntaris de la Caixa

Aquest divendres Basquet amb voluntaris de la Caixa

entrenament voluntaris 2

Aquest divendres dia 17 s’ha celebrat al Pavelló de la Farga un entrenament entre els jugadors de Junts i Endavant i Voluntaris de la Caixa.

Aquesta setmana els voluntaris de la Caixa celebrant la setmana social, aquest esdeveniment serveix per apropar treballadors de La Caixa a entitats que treballant amb colectius desfavorits o en el nostre cas amb persones amb capacitats diferents.

entrenament voluntaris 3pg

L’equip d’entrenadors del Cub Bàsquet Banyoles han dedicat aquesta jornada a organitzar un entrenament on han pogut participar tots els jugadors i voluntaris, agraim a la Julia, en Pep i en Gerard la seva disponibilitat per organitzar aquesta trobada.

 

Entrenasment amb voluntaris


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *