El Nadal a Junts i Endavant

El Nadal a Junts i Endavant

El passat dissabte va tenir lloc al Centre Juvenil de  Cal Drac la Festa de Nadal que cada any organitza l’Associació i on hi han assitit totes les persones que durant l’any en participat en alguna activitat organitzada per l’Associació.

Aquest any s’ha convidat a les persones de la Fundació Estany i de Mas Casadevall en total més de 60 persones han participat amb una vetllada que va començar amb la projecció de fotografies de totes les activitats realitzades en el transcurs del 2016. A continuació un berenar a base d’entrepans, coca i torrons, i finalment varem fer una Quina on hi participarem la majoria dels assistents. Una Quina on no calia pagar cap import i si que tothom va rebre obsequis com torrons neules i altres regals.

La festa va tancar l’any tot desitjant-nos unes bones festes de Nadal i un Bon Any 2017p1070648 p1070653


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *